csík csík
nyíl

Aki válaszol: Szabi

2009/02/10, 00:00


Beszélgetőpartnerünk ezúttal a csapat Krittiánója, Szabi.
Sok érdekesség mellett megtudhatjuk, Szabi optimalitási véleményét a csapat összetételét illetően, milyen ha az ember lába Atival találkozik, illetve, hogy ki is a Kiábrándítók Cantona-ja!

Jó olvasást!


Interjú Szabival, avagy egy Gödöllői Bika fehér mezben

Ezúttal a Kiábrándítók egyik ügyeletes futógépével, a pályát széltében, hosszában bejátszó, törzs MU szurkolójával készítettünk riportunkat, aki nem más, mint: Gáll Szabolcs!

Az első két elsőosztályos idényedben összesen csak egyel többször léptél pályára (6+4) mint ebben a szezonban (9), ennek ellenére mégis 13 gólt szereztél, míg az utolsóban "csak" 4 -et. A jó játékkal azonban idén sem voltál adós. Hogyan értékeled idei saját teljesítményedet? Mennyire vagy megelégedve, mi az, amiben szeretnél változtatni?

Szabi: Igazából 5 gólt szereztem, a legszebb gólomat kihagytad :).
Nem is voltam tisztában ezekkel a statisztikákkal, jó tudni, hogy régebben ilyen eredményes voltam. Talán azzal tudnám magyarázni, hogy kiismertek az ellenfelek :). A viccet félretéve összességében elégedett voltam a teljesítményemmel. A kapu előtt lehettem volna határozottabb is, gondolok itt a CSTB elleni üres kapus , meg a Paksi elleni kihagyott helyzeteimre, de talán több gólpasszt adtam ebben a szezonban, mint az előző kettőben együttvéve, ezzel kompenzálva a kevés gólt...
A helyzetkihasználáson változtatnék, igyekszem majd jövőre felvenni a versenyt a legjobb góllövőinkkel ;)

Szabi

Szabi mutatja a célt: 4. helyről az elsőre!
Idén ez a feladat!

No igen, az Armada ellenit nem számoltam ide, bár tényleg szép volt, csak a kaput tévesztetted el :P
Az előző idényben volt a legeredményesebb a csapat: legkevesebb kapott gól, legtöbb rúgott, ennek következtében messze a legjobb gólarányt produkáltuk, ráadásul a legtöbb pontot is szereztük. A helyezés azonban mégsem lett a legjobb. Te hogyan értékeled a csapat szereplését? Mennyire voltál megelégedve, min változtatnál?

Szabi: Szomorú, hogy a két vereségünk ellenére nem sikerült a dobogón végezni, de ennek ellenére nem lehetünk elégedetlenek. Amiben sokat fejlődtünk az az, hogy a papíron gyengébb ellenfeleinket sikerült legyőznünk. Erre lehet igazán alapozni, mert a top 6-ban már megtörténhet bármi, ott már igazán ki-ki meccsek vannak. Ha itt sikerülne legalább 3 meccset behúznunk, akkor szinte biztos a dobogós helyezés.
Az elmúlt idényben kezdtek először komolyabban venni az ellenfelek, mint bajnokesélyest, és szerintem nem vallottunk szégyent. Megkockáztatom, hogy jobbak voltunk, mint a 2007-es őszi idényben, ahol ezüstérmesek lettünk.

Már a 3. idénytől a csapat rendelkezésére álltál. Hogyan emlékszel vissza a csapatbakerülésedre? Milyen érzésekkel emlékszel vissza ezekre az időkre?

Szabi: Hát elég régen volt, még kiskölök voltam, annyira nem is emlékszem...:) Veled fociztam ugye együtt még régebben egy-egy ifjúsági rendezvényen, ahol a játékos megfigyelők felfedeztek :). Aztán elhívtak a csapatba... Akkor még Raffai Pali, Balázs, Márk, Gergő, Zubi, Attila, Tomi álltak a csk rendelkezésére.
Emlékszem, hogy nagyobb volt a lelkesedés, mint az eredmény, de azért jól éreztem magam, főleg, mert elől Raffai Palival élmény volt játszani. Ő volt a csapat Cantona-ja :).
Fájdalmas, ugyanakkor vicces emlék még, ahogy az egyik meccsen Attilával nem értettük meg egymást, és akkorát rúgott a lábamba a labda helyett, hogy a csontjaim körmérkőzést játszottak a bentmaradásért.:P (olcsó poén, tudom :))

Szabi

Hmm... Látom jönnek már ezek
a pimasz újoncok :)

3 sikeres idény után kihagytál 4 -et. Mi volt az oka ennek a "kis" szünetnek? Hogyan kerültél ismét vissza a csapathoz?

Szabi: Azt hiszem, hogy ekkoriban egybe estek az edzéseim a meccsek időpontjával, ezért hiányoztam. Később, mikor már nem jártam edzésre, megkérdezted, hogy lenne-e kedvem újból felölteni a legendás fehér mezt, és hát nem tudtam nemet mondani :)

Az már igaz, a fehér mez csábításának nem lehet ellenálni ;)
Összehasonlítva a korábbi csapattal, milyennek találod a mostanit? Szerinted mik az erősségei illetve gyengéi a csapatnak?

Szabi: A mostani csapat az eddigi legerősebb. A rutinos öreg rókák, illetve a pimasz újoncok aránya optimális :) Az erőssége a csapatnak mindenképpen a sok futás és az akarás, a gyengéje talán az, hogy rögzített helyzetekből kevesebb gólt, helyzetet alakítunk ki, mint kéne.

Szabi

Szabi féltve őrzi ezt a régi
relikviáját kedvenc csapatáról!
A csapat neve azóta már
megváltozott, most úgy
hívják őket: Kiábrándítók

Sokáig szerepeltél a gödöllői futsal csapatban, az ELTE bajnokságban is igyekeznek futsal szabályokat bevezetni. Mennyi köze van az ELTE-s futsalnak az igazihoz?

Szabi: Igen, látom készültél... :) Valóban lenyomtam pár évet a Gödöllői Bikák utánpótlás csapatában, ezért is hagytam ki pár évet az ELTE bajnokságból... Ebben az idényben annyiban hasonlított a játék a futsalra, hogy 4+1-ben játszottunk, hogy kapus-kidobás meg oldalberúgás volt. Állítólag most még több szabályt fognak átvenni, kíváncsian várom, hogy hogyan fogják ezeket betartatni. Egy jó bíró minimum kéne hozzá...

Igen, jól tudod, az új idényben sok komolyabb változást vezetnek be a bajnokságba. Te hogyan fogadod ezeket?

Szabi: Nagyon örültem nekik... A műfűhöz jó lenne alkalmazkodni, a többi szabály meg fekszik nekünk. Sokat tudunk futni, és elég nagy a keretünk is a 25 perces félidőkhöz. A többi csak gyakorlat kérdése...

Te milyen eredménnyel lennél elégedett az idény végén?

Szabi: Top 3-mal :)

Reális célkitűzés, reméljük teljesül!
Legközelebb a legfrissebb Kiábrándítót szólaltatjuk meg, aki nem más mint: Jani!

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

Így láttuk a mostani idényt 2012/06/07, 00:01
Kezdődik az A liga, már várjuk! 2012/03/06, 07:24
Balázs terítéken 2010/02/28, 15:42

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Komment beírásához jelentkezz be!

Jani
2009-02-18 21:51:10
Összes komment: 102
válasz erre

4

én leszek a következő???? áááá... smile))
Ja és hajrá MU!!!! Forever!

ZPeti
2009-02-15 13:29:03
Összes komment: 69
válasz erre

3

Nekem tetszik Zozo! De jobb lenne egy Lazios!  smile

Balázs
2009-02-14 23:48:43
Összes komment: 203
válasz erre

2

Az a jelent Attilával a szélen még mindig bennem van smileD Még a bíró is lefújta, mert azt hitte, h az ellenfél szabálytalankodott smile

zogmund
2009-02-14 23:32:37
Összes komment: 444
válasz erre

1

Pedig mennyit szórakoztam a Necseszdeles "relikvián"...
Vagy csak senki nem vette észre???

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes