Notice: Undefined index: rss in /var/www/kiabranditok/production/app/controllers/app_controllers/main_app.php on line 475
TippMix - VB 2014 Tippverseny - Kiábrándítók kispályás labdarúgócsapat, ELTE futsal
csík csík
nyíl

TippMix főoldal | Tippjeim | Aktuális állás | Összes tipp | Szabályok | Nyeremények | Linkek | Hírek | Statisztika | Fórum |

Bejelentkezés után a Tippjeim menüpont alatt tudsz tippelni
Bejelentkezni vagy regisztrálni a "Személyes" menüpont alatt lehet!

Előző meccs:
Németország - Argentína : 1-0

piros: ✗ tizi: ✗

Tippek:
dawids: 1-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 8
Balázs: 1-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 8
zogmund: 2-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 5
Zsuzsee: 3-2 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 5
Peti: 3-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 4

VB 2014 tippmix statisztika:

Összes tipp: 715
Telibe: 66 (9 %)
Gólkülönbség: 87 (12 %)
Nyertes csapat: 208 (29 %)
Valamelyik cspat góljainak száma (a.k.a. majdnem semmi): 165 (23 %)
Lópikula: 189 (27 %)

Cikkek:

Őrségváltás tippmixen
Itt a 2014 -es VB tippmix bikini!
Tippmix esélylatolgató - ki nyeri a 2014 -es foci vb -t
Tipszmikszűlni

Hírek:

Nemzeti Sport logóJuventus: Chiellini csodálja az őt megharapó Suárezt
Giorgio Chielliniben, az olasz válogatott belső védőjében nem maradt rossz érzés Luis Suárez iránt, sőt, csodálja az uruguayi csatárt, aki a 2014-es labdarúgó-világbajnokságon megharapta őt.
Nemzeti Sport logóVideó: Götze csak tátog, de tuti, hogy a németeket a hideg rázza
Hétfőn volt a 2014-es labdarúgó-világbajnokság fináléjának évfordulója. A Németország sikerét hozó döntő egyetlen gólját Mario Götze szerezte a hosszabbítás perceiben. A Bayern München támadója az „első születésnap” alkalmából újra átélte a gól pillanatait, de most a másik oldalról, a kommentátor székébe képzelve magát. 
Nemzeti Sport logóVideó: a hét perc, amely egy éve sokkolta a világot
Napra pontosan egy éve, 2014. július 8-án játszották a Brazília–Németország mérkőzést a labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. A németek 7–1-es győzelme önmagában is sokkolta a világot, de az esszenciája az a közel hétperces időszak volt (a 23. és a 29. perc között), amely alatt négy gólt vágott az európai együttes.
Nemzeti Sport logóVb 2014: 500 milliót költöttek rá, akar benne csocsózni? - képek
Nem is olyan rég még a világ középpontjának számított a riói Maracana Stadion, amely a 2014-es világbajnokság döntőjének is helyt adott. Most azonban, kevesebb mint egy évvel később – ahogy az várható volt – ötletelésbe fogtak, mi mindent kezdhetnének (a riói klubok egyes meccsein kívül) a létesítménnyel, melynek felújítására több mint 500 millió dollárt költöttek. A legújabb projekt keretében például egy éjszakára hotelt csinálnak az arénából…
Nemzeti Sport logóVb 2014: „kicsit” késve ugyan, de elkészült két stadion
Tíz hónappal a brazíliai labdarúgó-világbajnokság után bejelentették, hogy befejeződtek a nyitómérkőzésnek otthont adó Sao Pauló-i Itaquerao Stadion, illetve a curitibai Baixada Aréna építési munkálatai.
Nemzeti Sport logóVb 2014: „A brazil katasztrófát csak Isten magyarázhatja meg”
Pelé, a labdarúgás történetének egyik legnagyobb alakja szerint csak Isten tudja megmagyarázni, mi történt a brazil válogatottal a hazai rendezésű, 2014-es világbajnokságon.

VB 2014 tippverseny szabályai:

A tippversenyt az a versenyző nyeri, aki a legtöbb pontot tudja összegyűjteni... ...tudom-tudom, mindig elhúzzuk a mézesmadzagot, hogy majd most ilyen-olyan forradalmi újítást vezetünk be. És most tényleg!!!
A tökutolsó is díjazásban fog részesülni! Fantasztikus! Ezért megérte komoly összegeket ölni a 4 éven át tartó kutatásba!
A tökutolsó megkapja az arany tippmix-tökalsót! De ezt sem olyan egyszerű ám! Azt gonlolná az ember, hogy elég egy tippet leadni, azt csókolom. Nem eszik olyan forrón a kását! Csak azok között nézzük a tökutolsót, aki a meccsek legalább 90% -ra tippelt. Minket sem ejtettek ám a fejünkre gyerekkorunkban!
Térjünk is át a pontozásra ezen bevezető után.

Nos, tehát pontokat kell gyűjteni vagy nem gyűjteni. Mindkét esetben tippelni kell, az az eszenciája az egésznek. Majdnem olyan, mint a 42. A pontozási rendszer nem változik, a jól beváltak szerint, úgymint:

 • Nyertes csapat eltalálása: 1 pont
 • Gólkülönbség eltalálása: 2 pont
 • Meccs végeredményének mázlista eltalálása: 5 pont (Itt megjegyeznénk, hogy ha Tipszmiksz Csabi mondta a tutit, és NEM mázlista módon lett eltalálva a végeredmény, akkor is csak 5 pont a jutalom.)
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz tizenegyes: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz tizenegyes: 2 pont
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz piros lap: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz piros lap: 2 pont

Pontozás részletezése:

A tipp minden esetben a végeredményre szól! A piros lap ill. tizenegyes tippelése szintúgy, ez alól a kieséses szakaszban a büntetőpárbaj képez csak kivételt! Piros lapnál fontos megjegyezni, hogy a végső sípszó utáni piros nem számít piros lapnak a pontozást tekintve (tehát ha valamelyik edző teszem azt a meccs utáni sajtótájékoztatón kapna pirosat egy amolyan Véber Gyuris beszélósért, az nálunk nem számít), ellenben ha az edző vagy valamelyik csere vagy lecserélt játékos vagy a bíró kapna pirosat, az ugyanúgy számít a pontozás szempontjából! Szeretnénk megjegyezni, hogy nem lehet reklamációs alap, ha ostobaságért történik a kiállítás. Mint teszem azt itt.
Tippelni csak a meccs kezdetéig lehet!

Lehet végső győztesre is leadni voksot, ezt a VB nyitómeccs kezdetéig lehet megtenni! Tippelt csapatod menetelésétől függően plusz pontokat kaphatsz:

 • Ha továbbjut a csoportból: 1 pont
 • Ha bejut a legjobb 8 közé: 4 pont
 • Ha legjobb 4 között van: 10 pont
 • Bejut a döntőbe, de ott kikap: 15 pont
 • Ha megnyeri a VB -t (Jaaa, hogy Tipszmiksz Csabi ennyire jó haverod?! Nincs több kérdésem): 20 pont

VB 2014 tippverseny nyeremények:

 • 1. helyezett jutalma: Egy egyedülálló, különleges relikviáért folyik a küzdelem! Az egyetlen nem létező, dedikált példányát teheti zsebre a nyertes, annak az NSO címlapnak, ahol a Kiábrándítók csapata, (és Peti!) szerepel! Felbecsülehetlen értékű műkincsről van tehát szó, érdemes játszani!
 • 2. helyezett jutalma: Megkapja a fent nevezett példány utolsó oldalát, ahol ugyan nicsen semmi, de mégis el lehet mondani az unokáknak, hogy ez annak az egyetlen nem létező példánynak az utolsó oldala, aminek a címlapjáért folyt a rangos verseny 2014 -ben!
 • 3. helyezett jutalma: Szponzorunk felajánlott egy eredeti Aventador Lamborghinit! De mivel az első két nyeremény fényében, ez úgyis csekélység, inkább megkérjük a 2. helyezettet, hogy adjon egy cafatot a fent nevezett utolsó oldalból. Azon úgysincs semmi, de az eszmei értéke még így is hihetetlen!
 • Az utolsó helyezett jutalma: Ő lehet az első díjazott utolsó helyezett eme elképsztően népszerű versenysorozatban!

Mindent elmondtunk hát (és még fórum is van, ahol lehet kérdezni) tipszmikszezésre fel, győzzön aki nyer!

Linkek:

A VB hivatalos oldala
VB 2014 a Wikipédián (angol)
VB 2014 a Wikipédián (magyar)
Nemzeti sport VB 2014
[origo] VB 2014
Telesport VB 2014

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes