csík csík
nyíl

Hosszú idő után ismét nagy csapatot vertünk!

2011/04/07, 23:40


Már idejét sem tudom mikor nyertünk utoljára nagy csapat ellen. (Ez persze nem igaz, már hogy a csudába ne emlékeznék: 2009.05.20 20:50 -kor ünnepeltünk utoljára ilyet, akkor fújták le Paksi Halászlé elleni meccset, mikoris Jani extázisban védett, BGergő meg brillírozott (2 gólt vágott), s így végül utolsó meccsen nyertünk 5:3 -ra. Igaz ez sem segített, mert abban az idényben (papírforma szerint :-P) kiestünk...)
A lényeg, hogy most sem mi voltunk az esélyesek, ennek ellenére abszolút egyenrangú partnerei voltunk az Armadának, és végül egy nagyon jó meccsen sikerült nyerni, véget vetve ezzel a hosszú-hosszú böjtnek!
Reméljük ez csak a kezdet!


Armada - Kiábrándítók 3:5 (Gól.: Zozó 2, Balázs 1, Dávid 1, Zubi 1)

Nem indult jó előjelekkel a Kiábrándítók számára a meccs, hiszen már kezdés előtt tudni lehetett, hogy két fontos emberük is hiányozni fog, Jani és Szabi is sérülésre hivatkozva pár órával kezdés előtt mondta le a szereplést, így idén először csak 2 cserével rendelkezett a vendég csapat.
Nem a legjobb pillanatban "köszönt be" a sérülés hullám, igaz az Armada is csak egy cserével tudott részt venni a kedd esti találkozón.
A Kiábrándítók a Márk - Zozó, Dávid - Zubi, Balázs kezdővel léptek pályára, Peti és Tampi az oldalvonal mellett várta a bevetést.

Némileg meglepő módon a Kiábrándítók kezdték jobban a mérkőzést, az Armada játékosai nem nagyon találták még helyüket a pályán, míg az ellen az első perctől kezdve nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszott.
Nem érte váratlanul hát a nagyérdeműt, hogy az első nagy ziccereket a Kiábrándítók hagyták ki. Zozó gyorsan elvégzett sarokrúgását Zubi lőtte nagy erővel a lécre, nem sokkal később Zubi remekül ívelt Balázs fejére, aki azonban nagy helyzetben nem tudta kapura irányítani a fejest.
Elkapták tehát a fonalat a vendégek, mégis a hazai csapat szerezte meg a vezetést (a kihagyott helyzetek márcsak ilyen bosszúálló típusúak): egy középről leadott lövés megpattant Zozón, s így Márkot becsapva a kapuban kötött ki! 1:0! Ez volt az Armada első, kaput eltaláló lövése, így várni lehetett, hogy a kissé szerencsétlenül bekapott gól megtöri majd a lendültét a vendégeknek, a fehérmezesek (most kivételesen az Armada játszott fehérben, míg a Kiábrándítók a zöld kukástrikót húzták magukra) meg belelendülnek.
De nem ezen forgatókönyv szerint alakult a meccs! Hamar sikerült egyenlíteni a Kiábrándítóknak, Zubi erőszakosan tartotta meg a labdát a jobb oldalon, egyedül tört kapura, de a kapussal szemben állva belelőtte a labdát, szerencséjére az visszapattant hozzá, középre löbbölte azt, s a jó ütemben érkező Balázs a hálóba továbbította! 1:1!!

Támadásban maradtak a vendégek, Zozó előtt adódott egy lehetőség, de nem sikerült a kapuba találnia. Lehet ha passzol jobban jár, hisz a másik oldalt egyedül érkezett Balázs. Nem sokkal később azonban talán a forduló gólját láthatták a kilátogatók! Dávid szerzett labdát, Zubihoz játszott aki egyből továbbította Zozónak, ő sarokkal Balázshoz tette ki, Balázs ívelését pedig Zozó fejjel továbbította a kapuba!! 1:2!
Tovább nyomtak a Kiábrándítók, de egyre inkább kezdett feléledni az Armada. Márknak azonban nem sok védenivalója volt, hisz hiába támadt a hazai csapat igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani.
A félidő második felére aztán, a 2009 tavaszi bajnokság nyertese mindjobban magára talált, és egy tűzijáték végén összejött nekik az egyenlítés! Egy szép támadás utáni lövést Zozó fejjel mentette, azonban nem sikerült felszabadítani a Kiábrándítók védelmének, a labdát visszaszerezte az Armada, első lövésüket Márk bravúrral védte, a másodiknál azonban már tehetetlen volt. 2:2!!

A félidő további része is izgalmas, színvonalas játékot hozott, a Kiábrándítók Peti és Tampi beállításával próbálták frissességüket megőrizni, s ez sikerült is, sőt még támadásokra is maradt erejük, Peti jó lövését védte nagy bravúrral a hazaiak kapusa. Azonban inkább az okos, nem rohanós játékot erőltették a Kiábrándítók, több ízben is inkább visszajátszották a biztosra, így sok helyzetet ugyan nem dolgoztak ki, de magabiztosan uralták a meccset.

A második játékrészt azonban az Armada kezdte jobban, leginkább a Kiábrándítók játékterén pattogott a bogyesz, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani, a vendégek védelme fegyelmezett és jól szervezett volt, Márk is nagyon magabiztosan állt a kapuban, a távoli próbálkozásokat rendre hárította. A Kiábrándítók kontrákra rendezkedtek be, s azok rendre magukban hordozták a veszélyt.
Igaz a félidőben inkább a hazaiak akarata érvényesült, de a tudásuk a hatos vonalánál elfogyott, bár az érezhető volt, hogy ha ilyen nyomás alatt tudják tartani az ellen kapuját, akkor előbb-utóbb hibára kényszerítik a kukástrikósokat.
Egyre érett az Armadások gólja, de ekkor Zubi nagyon okosan időt kért, s ez fordulatot is hozott a meccsbe! Az Armada lendülete megtört, míg a Kiábrándítók rendezték soraikat, s Peti hathatós közreműködésével ismét előnyre tettek szert: egy előre ívelt labdát finom bokamozdulattal tett le Zozónak, aki elhúzott védője mellett, és egy az egyben nem hibázott!! 2:3!
Ekkor még érezni lehetett, hogy van erő az Armadában, és az egy gólos előny kevés lesz a Kiábrándítóknak akár a pontszerzésre is. De ezen az estén a vendégek nagyon jó hatásfokkal értékesítették a ziccereiket!
A félidő közepe táján Peti újfent egy feltett labdát tartott meg, és rakott le, ezúttal Zubinak, aki ismét egy az egyben vihette a kapusra, s ezúttal ő is magabiztosan értékesítette a ziccert!! 2:4!!
Slusszpoénként pár perccel később ismét felívelés, Peti ezúttal sarokkal tálalt, most a felfutó ember Dávid volt, s a ziccert ő sem hagyta ki! 2:5!!

Volt hátra még 5 perc, s a kukászöldtrikósok már akár zsebükben is érezhették a 3 pontot, igen ám de óvó jelként ott lebegett szemük előtt az Armadával vívott megannyi párharc, mikor nyert állásból az utolsó pillanatban buktak, vagy pontokat veszítettek.
Most is meg volt a lehetősége az Armadának, ám két nagy ziccerből egyiket sem tudták értékesíteni, de jött a harmadik és - igaz Dávid tessékelte be a kapuba a labdát - ekkor már nem hibáztak!! 3:5!
Izgalmas utolsó percek elé nézhettünk, s a középkezdésből Zozó nagy butaságot is csinált, s majdnem jött a következő Armada gól, de nem. A végét meg már okos játékkal kihúzta a Kiábrándítók csapata, akik végig nagyon fegyelmezetten, rendkívül koncentrálva, és sokat futva végül megnyerték a találkozót, s ezzel nem csak értékes 3 pontot szereztek, de egy nagyon rossz szériájuk is megszakadt: újra győztek az Armada, Torpedó, Paksi, CSTB valamely tagja ellen!

Címkék:

tudósítás győzelem Armada 5:3

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

5-0 a nyári hőségben 2015/07/12, 20:43
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! 2014/06/06, 07:20
Listavezetőként a célegyenesben 2014/05/28, 22:22

A cikkek legfrissebjei:

Most kezdődik csak igazán a VB 2018/06/29, 11:29
VB 2018 erősorrend 2018/06/14, 00:20
Tipszmix VB 2018 2018/06/12, 15:07

Komment beírásához jelentkezz be!

zogmund
2011-04-21 13:37:15
Összes komment: 439
válasz erre

4

Balázs írta:
#3

"Ha nem zárták volna ki a Zsírfekát, Moreno beférne a keretbe  smile Túl jól sikerült a sztero-kúra.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110413-luis-moreno-a-bagolygyilkos-focista-ezuttal-az-ellenfellel-szemben-durvaskodott.html"

Nagyon komoly a tag. Kedvencem ahogy mosolyogva áll az agyonrúgott ember felett, mint aki egy huncut csínyt vitt véghez, és nem érti a bíró ezért mért állítja ki.
Meg vonogatja a vállát, mintha: "Ez benne van a fociban haver."  smile

Balázs
2011-04-13 20:10:00
Összes komment: 203
válasz erre

3

Ha nem zárták volna ki a Zsírfekát, Moreno beférne a keretbe  smile Túl jól sikerült a sztero-kúra.

http://www.origo.hu/sport/focivilag/20110413-luis-moreno-a-bagolygyilkos-focista-ezuttal-az-ellenfellel-szemben-durvaskodott.html

Jani
2011-04-09 12:22:25
Összes komment: 102
válasz erre

2

látom peti jelzett 3 gólpasszt smileDD Megnéztem volna a meccset smile Hajrá Kukástrikósok! 19.-én ott leszek a Paksi ellen!

Balázs
2011-04-08 18:28:08
Összes komment: 203
válasz erre

1

Csak, hogy nagy embertől idézzek, akinek a neve még inkognitóban marad:

"Albertirsa! Albertirsa!
A győzelemért mindent megtesz ez a csapat,
mert jóóóó, jó a csapat!"

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2016, 16:39

Fórum hozzászólások

20/6/2018, 17:59
19/6/2018, 08:43
18/6/2018, 09:58

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes