csík csík
nyíl

Majdnem elszórakozott győzelem

2011/10/28, 02:42


A "nagyszünet" előtt sikerrel ebszolválta a csapat a sereghajtó elleni meccset, aránylag könnyedén, bár volt egy rövid periódus a második félidő elején, mikor 3 gólos előnyt sikerült leadni, de szerencsére helyzetek bőséggel adódtak, és a nagy bőségből épp eleget ki is használt a csapat.
3. helyen tanyázunk így a tabellán, egy újabb kötelező meccs kipipálva, már csak négy ilyen van hátra ;-)

A tudósítás Nagy Dávidot dícséri, köszönet érte :-)


Kiábrándítók - FC Sördögöök 6:4 (Gól: Peti 4, NDávid 2)

A Kiábrándítók csapata 7 fővel képviseltette magát a mérkőzésen sajnálatos módon 3 embert is nélkülözni kellett a múlt heti teljes létszámhoz képest. Zozó és Balázs sérülés miatt nem lehetett ott a pályán, míg Szabi betegség miatt hagyta ki a találkozót. A kezdőcsapatot Jani - NDávid, Tóbi - Tampi, Peti alkotta, míg Zubi és HDávid a cserepadról várta a bevetést. Az ellenfél egy cserével állt ki.
 
A találkozó az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött: a hazai csapat kezdett és egyből egy mutatós támadást vezetett, melynek gól is lett az eredménye. Hosszabb labdajáratás után NDávid játszott Tóbihoz, aki megtartotta a labdát, csinált egy cselt majd az addigra a kapu elé felfutó NDávidhoz továbbított mesterien, aki nem is hibázta el a lehetőséget és megszerezte a vezetést a hazaiaknak már az első percben! 1-0. Álomszerű kezdés. A szerzett gól megnyugtatta a Kiábrándítok együttesét, amely magabiztos labdabirtoklásban mutatkozott meg, a Sördögök csak másodpercekre tudták megtartani a labdát. 
A következő gólra sem kellett sokat várni ügyes passzolgatás után Peti nyitotta meg a gólcsapot. 2-0. Ezután szinte a semmiből szépítettek a vendégek, HDávid veszítette el a labdát utolsó emberként, amit ki is használtak a Sördögök. 2-1 Azonban a kapott gól ismét a Kiábrándítókat pörgette fel és ismét felül kerekedtek ellenfelükön. Zubi készített le egy labdát Petinek aki egy átvétel után takarásból lőtt, amivel rendesen meglepte a kapust, nem is tudott hárítani. 3-1. Ezután egyre másra érkeztek a nagyobbnál nagyobb Kiábrándítók helyzetek, a félidő előtti szakaszban érezhető volt, hogy akár el is dőlhet a mérkőzés. Tampi és NDávid felfutásaival, Zubi és Tóbi sok passzaival rendre megzavarták az ellenfél védő szekcióját, azonban a legveszélyesebb Peti volt, aki első ízben a felső lécet lőtte telibe, ezután a labda gólvonal környékére pattant, a hazaiak szerint mögé is, de végül a játékvezető továbbot intett. 2 perccel később azonban már Peti nem hibázott és egy szerzett labdát követően egy pattanás után kíméletlenül a kapuba bombázott. 4-1.
 
2. félidő
 
A második játékrészben ha lehet azt mondani az öltözőben ragadt a Kiábrándítók együttese, az ellenfél gyors góllal szépíteni tudott. 4-2. Ez azonban nem szegte kedvét a hazaiaknak akik helyenként látványosan ismét a támadólag léptek fel. Egy kontra után szép egyérintős passzok után Tóbi játszotta a labdát NDávidhoz aki azonban gólhelyzetben inkább a passzolást választotta, Tampinak már csak épphogy a pályán sikerült tartania a labdát, amit NDávid kapura sarkazott ám (ezúttal még) nem született belőle gól. Az újabb helyzet HDávid nevéhez fűződött. Gyönyörű labdaszerzés után egy az egyben vezethette a labdát a Sördögök kapusára, aki a finom lövést hárítani tudta. 
Kevesen gondolhatták ilyenkor, hogy a Sördögök csapata visszajön a meccsbe, pedig ez történt. A Kiábrándítók együttese fáradni kezdett, amitől egyre inkább felpörögtek a vendégek és a védelmi hibákat ki is használták és egyenlíteni tudtak. A szépítő gól Jani rossz indításából született. 4-3. Míg az egyenlítő gól a menteni igyekvő Tampi lábáról került a kapuba. 4-4. 3 gólos előny veszett oda. A fordítás csak Jani nagy védéseinek köszönhetően nem következett be. 
4-4nél időt kért az ellenfél, ez arra jó volt, hogy mindkét csapat belássa sorsdöntő periódusa következik a mérkőzésnek. Ezt pedig a Kiábrándítók csapata reagálta le jobban és a cserékkel frissíteni tudott játékán. Egy jobb oldali akció után Tampi vezette fel a labdát majd tökéletesen lőtte azt középre, a kapu elé érkező NDávid pedig sarokkal továbbította a Sördögök kapusa lábai között a hálóba. Szép passz, szép gól. 5-4. Kezébe vette ismét az irányítást a Kiábrándítók csapata. NDávid tálalt HDávid elé aki fordulásból a levegőből gyönyörűen lőtte el a labdát ami a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. A felső kapufa nr. 3. sem váratott sokat magára, Tóbi emelte át a kapust okosan azonban a lécről ez is kifelé pattant. De végülis csak sikerült eldönteni a meccset a Kiábrándítóknak, a végig jó passzokat adó Tóbi ezúttal Petit találta meg, aki ezen az estén nem tudott hibázni és kiszorított helyzetből be is állította a végeredményt. 6-4. A hátralévő időben jelentős esemény nem történt, nyert a Kiábrándítók csapata!
 
Összeségében megérdemelten nyert a Kiábrándítók csapata, akik saját maguknak tették nehézzé a mérkőzést, nyerhettenk volna nagyobb arányban is. Jól járatták a labdát hátul Janit is aktívan bevonva, helyenként elől is szép támadásokat vezetve. A játékvezető korrekten vezette a meccset, az ellenfél is sportszerű volt.

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

5-0 a nyári hőségben 2015/07/12, 20:43
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! 2014/06/06, 07:20
Listavezetőként a célegyenesben 2014/05/28, 22:22

A cikkek legfrissebjei:

Az idei EB jóstehetsége, akire érdemes hallgatni! 2021/06/11, 00:16
EB 2020 erősorrend 2021/06/08, 18:28
Most kezdődik csak igazán a VB 2018/06/29, 11:29

Még nem kommentelték ezt a cikket. Legyél te az első!

Komment beírásához jelentkezz be!

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49
10/6/2021, 9:53
10/6/2016, 16:39

Fórum hozzászólások

20/6/2018, 17:59
19/6/2018, 08:43
18/6/2018, 09:58

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes