csík csík
nyíl

Bajnokcsapat! Bajnokcsapat!

2014/06/06, 07:20


Nagyon izgalmasra sikeredett az utolsó két forduló! A 10. -ben eldőlt, hogy "csak" 4 csapat maradt versenyben az első két helyért, (ráadásul ők 1 ponton belül voltak!), míg végül a 11. -ben került pont a kérdőjelekre.

Ahogy a címből is kitűnik végül mi örülhettünk (még sose nyertünk semmilyen bajnokságot "csak" ezüstöt, most ezt sikerült. (igaz C volt, de akkor is. Egy nívós C ;-))


KIFU - Kiábrándítók : 2:2 (Gól: Kopa 1, Milán 1)

A Kiábrándítók úgy néz ki nem akarják két sornál lejjebb adni, most is két sor + 1 emberrel érkeztek a meccsre. Feri, Zoli, NDávid, Tampi, Balázs, Kopa, Zozó, Milán, Peti, NZsolti. (Csak sikerült felsorolni)
A KIFUnak (mint kiderült ők a 22 STEPS, akikről nem sok jó emléket őriz a Kiábrándítók csapata, felelevenítésként itt és itt) csak a győzelem volt elfogadható, minden más esetben búcsút inthet a feljutási reményeinek, mivel a Bad Boys 3:2 -re verte a Blitzkrieg -et és a Haj-csatok is ugyan ilyen arányban nyert a Magic Monkeys ellen.

Biztonsági játékkal kezdődött a meccs, mindkét oldalon jól védekeztek a csapatok csak átlövések jelentettek némi veszélyt a másik kapujára, gól azonban nem született.
Egészen a félidő utolsó percéig, mikoris egy könnyű síppal befújt szabadrúgásból, egy legurítás után gyönyörű mozdulattal, sarokkal juttatta a rövid felsőbe a KIFU játékosa a labdát! 1:0!
Még a félidőben egyenlíthettek volna a vendégek, de Peti ígéretes helyzetből tőle szokatlanul nem találta el a kaput.

A második játékrészben aztán hamar megváltozott a játék képe. Előbb egy kis zavar a vendégek védekezésében, amin hamar sikerült úrrá lenni, sőt! 5 perc alatt fordított a vendég csapat!
Az elsőnél Kopa indult meg remekül, NZsoltival kényszerítőzött, úgy tűnt kicsit hosszú a labda, de beérte és pontosan helyezett lövése a kapufáról pattant a kapuba! 1:1!
Pár perccel később Milán, NZsolti, Milán volt a labda útja, és ő nem is hibázott!! 1:2!

A gyorsan bekapott gólok meg is zavarták a hazaiakat, a kapusuk pl Tampi fejére dobta a labdát, ő azonban az üres kapu mellé fejelt (talán megzavarta az ajándék lehetőség), majd egy szép támadás végén Peti küldött el mindenkit egy csellel sajtért a sarki közértbe, akár már lőhetett is volna, de továbbjátszott Zolinak, aki az elé fekvő kapusba pofozta a ziccert.
AZ utolsó percekre lehozta kapusát a KIFU, de Feri eszén nem tudtak túljárni. Egészen a legutolsó pillanatig... A mérkőzés utolsó momentumaként egy lövés pont a hosszú alsóba kötött ki, középkezdésre sem volt idő... 2:2!

Ismerős eredmény született, ami viszont azt jentette, hogy a KIFU kiszállt a versenyfutásból, míg az első 4 csapat között 1 pont a különbség!

Kiábrándítók - Blitzkrieg Bop : 3:1 (Gól: Balázs 1, Milán 1, Peti 1)

A képlet egyszerű volt, ha nyernek a Kiábrándítók a többi meccstől függetlenül első helyet ünnepelhetnek. Ha nem... ...nos akkor lehet számolgatni. A számolgatást megkönnyítendő a Bad Boys sima 7:2 -vel küldte haza a jobb sorsa érdemes Royal Flesh csapatát.
Node a meccsről. Hiányzott Balázs és Zozó ellenben jött Balázs és Luis (a hős! aki nem jött volna, de mivel ez az utolsó meccs, és mindent a Kiábrándítókért! Szóval végül jött!). Sőt! Szabi is ott volt! Igaz csak nézőként, de a morális előny, amit ez jelentett máris a Kiábrándítók felé billentette a mérleg nyelvét!
Szóval megint 2 sor plusz egy volt a keret, Feri, Zoli, NDávid, Tampi, Peti, Balázs, NZsolti, Kopa, Milán, Luis!

Tudósítónk késve érkezett a meccsre, ezért tesz az első félidőről csak nyúlfarknyi említést. Az első félidőben sok érdemleges nem történt, kicsit kapkodós játék, helyzet itt, helyzet ott, egy gól itt (visszapattant távolról ellőtte, Feri beleért, de nem védhette) 0:1, egy gól ott (szélről a hatos előtt Balázs mértani pontossággal kilőtte a hosszút) 1:1.
Ez ugyebár egyik csapatnak sem az igazi, főként a vendégeknek.

A második játékrészre jobban összeszedte védekezését a Kiábrándítók csapata, ráadásul a Blitzkrieg is kezdett fáradni, ugyanis még ha helyzetbe kerültek sem találták el a kaput, vagy visszaértek a Kiábrándítók és blokkoltak (főleg, Milán és Zoli járt ebben élen).
Hogy aztán Milán távoli lövésével megszerezze a vezetést a hazai csapat!! 2:1! Ez megintcsak megkönnyíti a számolgatást, ugyanis jelen pillanatban mindentől függetlenül elsők a Kiábrndítók a Blitzkireg meg 4.
Azt még megjegyezzük, hogy Milán gólja senkit nem lepett meg, főként a statisztikusokat nem, 0.9 es odszal fizettek érte a bukmékerek is, ugyanis az utóbbi meccseken rendre betalált, szokásos körülmények között.

Nehéz helyzetben voltak tehát a vendégek, utolsó energiáikat is mozgósítaniuk kellett, viszont a túloldalon olyat lehetett látni, amit eddig még szinte sose! Szépen adogattak, akár hátul vagy hátrafele is a Kiábrándítók!! Na ezért viszont 100 szoros pénzt lehetett volna hazavinni, ha meg meri tenni bárki is.
Nyugodtan járatták a megszerzett labdát, igaz egy egy hiba becsúszott, de mint említve volt, fáradtak nagyon a vendégek, és ez a koncentrációban bizony meglátszott, a kaput nem sikerült eltalálni.

Viszont egy gól nem gól kispályán, a Kiábrándítóknak meg egy bekapott találat könnyen végzetes lehetett volna. Létfontosságú volt tehát, hogy nem sokkal a meccs vége előtt 10 méterest rúghattak a Kiábrándítók! Bizony már az e-por is belepte azt a tudósítást, amiben 10 méterest rúghattak, nem is keressük elő, mert lusták vagyuk, meg mert lehet nem is létezik ilyen...
De csodák csodája, Peti fölé lőtte a 10 méterest!!!
A csoda végül elmaradt, az utolsó pillanatban Peti csak értékesített egy ziccert, így végül 3:1 -re nyert és ezzel a C/2 liga 2014 Tavaszi bajnoka a Kiábrándítók csapata!
Minden dícséretet megérdemel a Blitzkrieg csapata, akik remekül, tisztán játszottak egész meccsen, és nagyot küzdöttek.

Címkék:

tudósítás győzelem döntetlen 3:1 bajnokcsapat KIFU Biltzkrieg Bop 2:2

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

5-0 a nyári hőségben 2015/07/12, 20:43
Listavezetőként a célegyenesben 2014/05/28, 22:22
Gólzápor 2014/05/08, 23:46

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Még nem kommentelték ezt a cikket. Legyél te az első!

Komment beírásához jelentkezz be!

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes