csík csík
nyíl

TippMix főoldal | Tippjeim | Aktuális állás | Összes tipp | Szabályok | Nyeremények | Linkek | Hírek | Statisztika | Fórum |

Bejelentkezés után a Tippjeim menüpont alatt tudsz tippelni
Bejelentkezni vagy regisztrálni a "Személyes" menüpont alatt lehet!

Előző meccs:
Spanyolország - Olaszország : 4-0

piros: ✗ tizi: ✗

Tippek:
Peti: 1-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 4
dawids: 1-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 4
yuriko: 0-2 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
Csirke: 1-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
zogmund: 1-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
gallpszabi: 0-2 piros: ✓ tizi: ✓ pont: 0

EB 2012 tippmix statisztika:

Összes tipp: 340
Telibe: 32 (9 %)
Gólkülönbség: 44 (12 %)
Nyertes csapat: 78 (22 %)
Valamelyik cspat góljainak száma (a.k.a. majdnem semmi): 92 (27 %)
Lópikula: 94 (30 %)

Cikkek:

Csoportkörkép - Rajtol a 2012 -es EB
Eb 2012 - csapatmustra
Tippelj, mivel készültünk az EB -re?

Hírek:

Nemzeti Sport logóNHL: maratoni csatában jutott tovább Denverben a Stars, Bostonban ejtette ki a Bruinst a Panthers
A Florida a New York Rangersszel találkozik, a Dallas még várja ellenfelét.
Nemzeti Sport logóKülönleges, limitált Unicum focipalack jelenik meg az Eb alkalmából
A különleges üvegek országszerte kaphatók limitált példányszámban.
Nemzeti Sport logóVégre összecsap Fury és Uszik
Szaúd-Arábiában eldől, ki a vitathatatlan bajnok a királykategóriában.

EB 2012 tippverseny szabályai:

A tippverseny alatt a résztvevők pontokat gyűjtenek. Pontokat sokféleképpen lehet gyűjteni: jól felelünk az iskolában; mindig ott vagyunk mikor osztogatják; megahckeljük a rendszert és osztunk magunknak; lefizetjük a szervezőket, illetve számos más lehetőséget találunk itt: pontgyűjtő.lap.hu.
Ugyanakkor lehet a játék keretein belül is pontokat szerezni! Na ez a lényeg! Erről majd később. A tippversenyt az a játékos nyeri, aki a legtöbb pontot szerzi (már legutóbb is elmélkedtünk ezen szabály megváltoztatásán, azóta egy kutatócsoportot állítottunk fel, de sajnos meglógtak a pénzzel együtt, így most sem változtatunk. Egyelőre!).
Mivel legutóbb már egy nagyon kidolgozott|élvezetes|tökéletes|hibátlan|májer rendszerünk volt, ezért most nem vezetünk be újításokat a pontgyűjtés területén (az igazság az, hogy nem volt időnk (Hé! Ez belső infó!!)), marad minden a régiben.
Vagyis:

 • Nyertes csapat eltalálása: 1 pont
 • Gólkülönbség eltalálása: 2 pont
 • Meccs végeredményének eltalálása: 5 pont
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz tizenegyes: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz tizenegyes: 2 pont
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz piros lap: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz piros lap: 2 pont

Ezen esetekben a pontok nem kumulálódnak, vagyis, ha te vagy a Szingapúri maffia vezére, és a manipulált meccseden sikeresen eltalálod a végeredményt, nem kapod meg, se a nyertes csapat, se a gólkülönbségért járó pontot, csak a "telibetrafálás" pontot. Ha nem te vagy a Szingapúri maffia vezére, akkor természetesen megkapod. Ja, nem, mégse. Sorry.
Sőt! Bármily meglepő, de ha egy meccsen tizenegyesekért (és szintúgy piros lapokért) is csak maximum 2 pontot szerezhetsz, tehát ha egy meccsen volt tizenegyes (piros lap) és azzal próbálnál érvelni, hogy "de hát a meccs bizonyos szakaszában nem volt tizenegyes (piros lap)", akkor is sajnos csak 2 pontot kapsz, mert ilyen hülye érvet még sohasem hallottunk.
További pontszerzési lehetőségek: végső győztes voksolás. Ezt csak és kizárólag a nyitómecsig teheted meg!

 • Ha továbbjut a csoportból: 5 pont
 • Ha legjobb 4 között van: 10 pont
 • Bejut a döntőbe, de ott kikap: 15 pont
 • Ha megnyeri az EB -t: 20 pont

Pontozás részletezése:

A tipp minden esetben a végeredményre szól! A piros lap ill. tizenegyes tippelése szintúgy, ez alól a kieséses szakaszban a büntetőpárbaj képez csak kivételt! Piros lapnál fontos megjegyezni, hogy a végső sípszó utáni piros nem számít piros lapnak (természetesen csak a mi esetünkben, a valóságban igenis számít!), illetve ha az edző vagy valamelyik csere vagy lecserélt játékos kapna pirosat (és nem a kereszteződésben!), az ugyanúgy számít a pontozás szempontjából! A kiállítás illetve büntetőrúgásnál nem a jogosságot, hanem magát a puszta tényt vesszük alapul, különben egyenesen a totális káosz felé haladnánk.
Tippelni csak a meccs kezdetéig lehet!

Példa:

A nyitó Lengyel - Görög meccsen 1:0 -t tippelsz a hazaiaknak, mert hát hazaiak, ellenben a nyitómeccsek általában unalmasak, ez persze nem igaz, de félrevezettek és te bedőltél neki. Őrületes izgalmak között végül minden idők leggólgazdagabb nyitómeccsén a lengyelek 5:5 -re állnak a hosszabbítás 15. percében (ja, hogy ide is beférkőzött az ukrán maffia, aki a lengyelekre tett, és nem akarja a pénzét elveszteni).
Ha ez maradna a vége, akkor te bizony 0 ponttal gazdagodnál.
Azonban ekkor a bíró észrevesz egy kezezést a Görög tizenhatoson belül, és tizenegyest ítél (a görögök reklamálnak, ugyanis a bíró ért bele kézzel a labdába). A labda mögé a nagy formában lévő Lewandowski áll, és belövi!!! 6:5 a hazai csapatnak. Már örülsz, hogy 2 pontot szerzel a mixeden, de a vendégeket annyira felbőszíti a dolog, hogy gyorsan rúgnak egy öngólt, így a vége 7:5 lett a lengyelek javára. Nos a győztes csapatot találtad csak el, ezért 1 pont a jutalmad.

Ukrán meccsre jó fogadni, mert úgyis tudott az eredmény (psszt), így az összes meccset mindenki eltalálja. Példának okáért az Anglia - Ukrajna meccs (mivel ez az utolsó a csoportban, és az ukránok már úgyis továbbjutottak, és hogy ne legyen annyira látványos a dolog, le van rendezve, hogy Anglia nyeri 2:1 arányban), te megteszed ukrán győzelemre, 2:3 -ra. Sajna nem tudtad, amit mindenki más, csak meccs kezdése után súgták meg barátaid nevetve, de ekkor már késő, nem változtathatsz a tippeden... Anglia annak rendje, s módja szerint 2:1 -re vezet, de az a bizonyos ember, a mérkőzés 89. percében mégis úgy gondolja, nyerjen a csapata. Egy két szót súg a mellette állónak, az tovább, az tovább, míg végül a pályára berohanva valaki a bíró fülébe súg valamit. Az utolsó percekben 3 tizenegyest kap Ukrajna, az elsőt kihagyja Voronyin, a másik kettőt azonban Sevcsenko berúgja (igaz, őt ekkor már lecserélték, de valahogy mégis a pályára keveredett), így a vége 2:3. El sem hiszed, barátaid szájára odafagy a mosoly. 5 pontot kapsz!

A tizenegyeses, piros lapos példát inkább olvassátok el a VB 2010 tippverseny szabályai között, annál jobban senki nem tudja elmagyarázni úgyse!

EB 2012 tippverseny nyeremények:

 • 1. helyezett jutalma: Hihetetlen, de igaz, a jutalma az lesz, hogy a világ sok milliárd embere közül ö lehe az EGYETLEN aki elmondhatja magáról, hogy megnyerte a Kiábrándítók által szervezett 2012 EB tippversenyt! Óriási szó, nincs még egy ilyen ember a Földön! (Ha persze holtverseny lesz, akkor lesz, de ez ne vegye kedved).
 • 2. helyezett jutalma: Egy egész idényre szóló ingyenes belépőjegy a legjobb helyre a Kiábrándítók összes meccsére!
 • 3. helyezett jutalma: Ezek után már nem sok pénzünk maradt, de azért neki is összekuporgattunk valamit! Egy eredeti Messi felirattal ellátott 9 -es Real Madrid mezt. (Öööö... Ez lehet, hogy túl átlátszó blöff volt...)

Minden startra kész! Bátran látogassa mindenki a fórumot, avagy küldjön üzenetet a kapcsolat vagy a hibabejelentő oldalon. Nincs más hátra mint előre, kezdődjön a móka!

Linkek:

Az EB hivatalos oldala
EB 2012 a Wikipédián (angol)
EB 2012 a Wikipédián (magyar)
Nemzeti sport EB 2012
[origo] EB 2012
Index.hu SportGéza EB 2012

élő közvetítések:

Telesport.hu élő közvetítése

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes