Notice: Undefined index: rss in /var/www/kiabranditok/production/app/controllers/app_controllers/main_app.php on line 475
TippMix - VB 2010 Tippverseny - Kiábrándítók kispályás labdarúgócsapat, ELTE futsal
csík csík
nyíl

TippMix főoldal | Tippjeim | Aktuális állás | Összes tipp | Szabályok | Nyeremények | Linkek | Hírek | Statisztika | Fórum |

Bejelentkezés után a Tippjeim menüpont alatt tudsz tippelni
Bejelentkezni vagy regisztrálni a "Személyes" menüpont alatt lehet!

Előző meccs:
Hollandia - Spanyolország : 0-1

piros: ✓ tizi: ✗

Tippek:
:): 0-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 7
gallpszabi: 0-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 7
cheerke: 1-2 piros: ✓ tizi: ✗ pont: 6
zogmund: 1-2 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 4
Jani: 0-2 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 3
szilveszter: 2-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
Bergi: 2-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
Balázs: 1-1 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 2
Cseri: 2-1 piros: ✗ tizi: ✓ pont: 1
Csirke: 1-0 piros: ✗ tizi: ✗ pont: 1

VB 2010 tippmix statisztika:

Összes tipp: 809
Telibe: 87 (10 %)
Gólkülönbség: 99 (12 %)
Nyertes csapat: 197 (24 %)
Valamelyik cspat góljainak száma (a.k.a. majdnem semmi): 218 (26 %)
Lópikula: 208 (28 %)

Cikkek:

VB 2010 - Csoportkör finálé
VB 2010 - Lement az első kör
VB 2010 Csoportkörkép - TippMixre hangolva
Vb 2010 esélylatolgató - a TippMix jegyében
Van egy tippünk - VB 2010 Tippverseny

VB 2010 tippverseny szabályai:

A tippversenyt az a versenyző nyeri, aki a legtöbb pontot tudja összegyűjteni! (Sokat töprengtünk azon, hogy megváltoztassuk-e a tippversenyek eme íratlan szabályát, végül arra jutottunk, hogy talán nem ezen a ponton kéne elkezdeni a forradalmasítást, így tehát továbbra is követjük ezt a jól bevált hagyományt).
Tehát pontokat kell gyűjteni lehetőleg minél többet. Ezt számtalan úton-módon megtehetik a versenyzők és nem versenyzők, ám kétségkívül legegyszerűbb módja ennek, ha leadják tippjeiket az egyes meccsekre, s az alant ismertetett szabályok szerint ugyanazon meccs végeredményét és eseményeit tekintetbe véve gyarapítja pontjait.
Idén újítunk, ugyanis tippelni nem csak egy adott meccs végeredményre lehet, hanem arra is, hogy vajh lesz-é tizenegyesrúgás illetve kiállítás (más néven piros lap) azon a meccsen! Fantasztikus távlatokat nyitnak eme újítások, ugyanis így még bonyolultabbak a szabályok, melynek következtében több a kiskapu nyílik.
Node ennyi felesleges(nek hitt) fecsegés után jöjjenek a pontozás szabályai:

 • Nyertes csapat eltalálása: 1 pont
 • Gólkülönbség eltalálása: 2 pont
 • Meccs végeredményének mázlista eltalálása: 5 pont (Itt megjegyeznénk, hogy ha NEM mázlista módon találta el a végeredményt, akkor is csak 5 pontot kap!)
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz tizenegyes: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz tizenegyes: 2 pont
 • Ha eltalálta, hogy NEM lesz piros lap: 1 pont
 • Ha eltalálta, hogy lesz piros lap: 2 pont

Pontozás részletezése:

A tipp minden esetben a végeredményre szól! A piros lap ill. tizenegyes tippelése szintúgy, ez alól a kieséses szakaszban a büntetőpárbaj képez csak kivételt! Piros lapnál fontos megjegyezni, hogy a végső sípszó utáni piros nem számít piros lapnak (természetesen csak a mi esetünkben, a valóságban igenis számít!), illetve ha az edző vagy valamelyik csere vagy lecserélt játékos kapna pirosat (és nem a kereszteződésben!), az ugyanúgy számít a pontozás szempontjából! A kiállítás illetve büntetőrúgásnál nem a jogosságot, hanem magát a puszta tényt vesszük alapul, különben egyenesen a totális káosz felé haladnánk.
Tippelni csak a meccs kezdetéig lehet!

Példák:

A nyitó Dél Afrika - Mexikó meccsre szerény 10:1 -et teszel fel bízva a vuvuzela mágikus erejében, de alábecsülted a vuvuzela hatását az afrikaiakra, a meccs vége ugyanis 20:1 -lett. Egy fontos tapasztalattal és 1 ponttal gazdagodsz!

Már kiolvastál egy rakat könyvet a "vuvuzela hatása az afrikai illetve nem afrikai emberekre" témában, ráadásul az előző meccsen látott tapasztalataid is segítenek, így az Argentína - Nigéria találkozóra lazán betippelsz egy 1:5 -öt. Sajnos nem számoltál azzal, hogy a világbajnokság ezen szakaszára már betiltják a vuvuzelát, mert - az afrikaiakat kivéve - mindenki idegbajt kapott tőle, és nincs elég hely a kórházakban, ám a stadionon kívül még mindig használják. A beszűrődő zümmögés már nem annyira zavarja az Argentinokat, ráadásul Messi, Higuain, Tévez, Agüero csatársor megállíthatatlan, ám az Argentin védelem egy kalap *****. A meccs vége 6:10 lesz, 2 pont a jutalmad!

Mindezen tapasztalataidat meglovagolva rájössz, hogy nem jó olyan meccsre fogadni, ahol afrikai csapat játszik (erre már az ANK -n is rájöhettél volna...), a Hollandia - Japán meccsre 3:1 -et teszel. Nem sok esélyed van, 90. percben a Japánok mennek 1:0 -ra, ám a hosszabbításban 3 -at vág a Robben, Sneijder duó! A Japánok közel állnak a harakirihez, de ez téged nem érdekel, kaptál 5 pontot!!

Ismervén a Szerb virtust a Németország - Szerbia meccsre betippeled, hogy lesz tizenegyes is meg kiállítás is. A meccs 3:3 -al ér véget, mind a hat találat tizenegyesből született, rengeteg a szabálytalanság a meccsen, Ballack, ha nem lenne sérült ezután a meccs után tuti az lenne, ám a spori nem oszt ki egy pirosat sem... Bár a meccs végén a játékoskijáróban hátulról meglököd a sporit, majd bőszen Zsigicsre mutogatsz. A bíró benyeli a trükködet, így kiállítja őt a meccs után, s az ebből kialakul tömegverekedés következtében még 9 játékosnak ad pirosat, ám sajnos a mi szabályaink szerint ez nem számít pirosnak, így csak 2 pontot szereztél a tizenegyesek miatt.

Lehet végső győztesre is leadni voksot, ezt a VB nyitómeccs kezdetéig lehet megtenni! Tippelt csapatod menetelésétől függően plusz pontokat kaphatsz:

 • Ha továbbjut a csoportból: 1 pont
 • Ha bejut a legjobb 8 közé: 4 pont
 • Ha legjobb 4 között van: 10 pont
 • Bejut a döntőbe, de ott kikap: 15 pont
 • Ha megnyeri a VB -t (Jaaa, hogy a vuvuzela tanulmányozása közben összefutottál a könyvtárban Sepp Blatterrel, aki megsúgta, hogy a "gyengébb csapatok felzárkóztatása" jegyében Dél-Afrika fogja megnyerni a VB -t): 20 pont

VB 2010 tippverseny nyeremények:

 • 1. helyezett jutalma: Aki megnyeri a tippversenyt hatalmas pénzösszeget kapna, de inkább nem adjuk oda neki, ugyanis okulva az Angol lottónyertesek pszichológiájának tanulmányozásából, nem akarjuk, hogy kiégett, megcsömörlött ember váljék belőle! Így tehát az életeddel ajándékozunk meg! Lehet-e ennél értékesebb egy nyeremény?!
 • 2. helyezett jutalma: Az első helyezett jutalmának felét kapja, de nem lenne etikus odaadni neki, mivel az első helyezett sem kapta meg a pénzt, így őt ezáltal erkölcsi győztessé tesszük! Hatalmas megtiszteltetés!
 • 3. helyezett jutalma: Lássuk csak mink maradt még a 3. helyezett számára... Öööö... Igen meg is van! Felállhat eme rangos verseny képzeletbeli harmadik fokára, ami majdnem az első, és csak kicsivel rosszabb mint a második, de a 4. -nél annál jobb, sőtmitöbb az 5. helyezésnél meg aztán pláne, főleg ha az az első helyben reménykedett, a 6. -nál meg végképp, hisz ő csak az utolsó pillanatban csúszott le a dobogóról, és a többi helyezésnél is mérföldekkel királyabb dolog, így ez is egy megsüvegelendő teljesítmény!

Mindent elmondtunk hát (úgy érzi nem? keresse fel a fórumot, vagy ha problémálya van a regisztrációval illetve egyéb hibákat talál, akkor a hibabejelentő oldalon küldhet e-mailt!), annyi maradt csak hátra, hogy mindenkinek kellemes játékot, és remek játékot, és ami még ennél is fontosabb, sikeres játékot, és egyáltalán játékos játékot (nem vérre megy!) és miegyámsos játékot kívánjak!
Sok sikert, győzzön az aki végül nyer!

Linkek:

A VB hivatalos oldala
VB 2010 a Wikipédián (angol)
VB 2010 a Wikipédián (magyar)
Nemzeti sport VB 2010
[origo] VB 2010
Index.hu VB 2010

élő közvetítések:

Index.hu élő közvetítése
Telesport.hu élő közvetítése

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes