csík csík
nyíl

Beszélgetés Viktorral

2010/02/18, 14:10


Interjú Viktorral

 

Egy közkedvelt sorozatot indítunk újra útjára, folytatódnak az interjúk sora, hogy jobban megismerjük egymást (megismerjenek bennünket), illetve, hogy mindenkinek megadjuk a teret a "beszólásra" :-)
Ezúttal csapatunk egyik újoncát faggattuk, milyen is volt számára az első Kiábrándítók idény, hogyan került a csapatba, illetve hogyan tetszik neki a bajnokság.


Interjú Viktorral, avagy Kiábrándítók egy analitikus szemével

Interjúalanyunk az előző idénybe szinte berobbant a Kiábrándítók csapatába, megalkuvást nem tűrő, és eredményes játékával kivívta helyét a csapatban, bizony nem csak remek szerelései, hanem góljai is kellettek a sikerhez, aki nem más, mint: Viktor!

Első idényedet futottad Kiábrándítók mezben, ráadásul nem is rossz mutatókkal: 11 meccsen 8 gólt szereztél, ezzel harmadik lettél a házi góllövő listán. Mennyire érezted sikeresnek ezt a szezont a saját teljesítményed szempontjából?

Miként a képen az egyetlen zöld fa Viktor fölé,<br />
	úgy a meccsen Viktor szokott az ellenfél csatárai felé tornyosulni!

Miként a képen az egyetlen zöld fa Viktor fölé,
úgy a meccsen Viktor szokott az ellenfél csatárai felé tornyosulni!

Viktor: Nem akarok kukacoskodó lenni, de a mez az erős túlzás, hiszen az egységes mez még hiányzik a csapat repertoárjából. Voltak jó, s jobb meccsek, azonban voltak olyanok, ahol mint te is megírtad, nem úgy jött ki a lépés, s most csak a saját szemszögemből emlékezem vissza a meccsekre. A papíron erősebb csapatok ellen jobban felszívtam magam, s jobban is ment, s több gólt is szereztem, a többin maradtam a posztomon több-kevesebb sikerrel.
Mint Szabinak is említettem, kevés olyan meccs volt, talán csak a Torpedó, s a CSTB elleni, amikor azt mondom elégedett voltam a saját játékommal, a többin elmaradtam. Ha a sikerességet kérdezed, ennél csak jobb lehet tavasszal.

No igen, a mez inkább virtuálisan értendő :-)
Hogyan kerültél kapcsolatba a Kiábrándítókkal? Milyen elképzeléseid voltak a csapatról, közösségről, és mennyire "váltottuk" be ezeket?

Viktor: A csodacsatár Szabolccsal beszéltünk már többször a pesti focizásról, de ő mindig azt mondta, hogy megvagytok, de majd rákérdez, s tavaly ősszel jelezte, hogy ebben az idényben elférnék a keretben. Nem tudtam sokat sem a csapatról, sem a közösségről, sem a bajnokság színvonaláról, így nem volt mit beváltani, de a valóság az csak a pozitívat hozott...

Volt, hogy úgy érezte,<br />
	elégedetten dőlhetett le egy meccs után, mert jól teljesített

Volt, hogy úgy érezte,
elégedetten dőlhetett le egy meccs után, mert jól teljesített

Nem volt nehéz a beilleszkedés a csapatba? Gondolok itt mind a pályán, mind azon kívüli alkalmazkodásra.

Viktor: A pályán az első meccsen éreztem úgy, hogy még csiszolni kell a dolgokat, s nem értettük meg egymást, illetve nehezen illeszkedtek be az új játékosok a nagy öregek közé, s egy nyerhető meccset buktunk el, utána ez már sokkal jobban ment, a taktikát, a pontrúgások gyakorlását eddig csak elméletben sikerült megbeszélni, azonban, ha ez is megvalósul, s szánunk rá időt, akkor sokkal nagyobb lesz az összhang a pályán. A pályán kívüli életről nem tudok nyilatkozni, hiszen nem volt egy olyan party, összejövetel sem, ahová el tudtam menni, azonban a meccs előtti, utáni beszélgetéseket, viccelődéseket nagyon élveztem.

Játszottál már több kispályás csapatban (sőt nagypályán is) más bajnokságokban, te miként látod a bajnokságot? Mennyire jó itt a színvonal? Pl.: csapatok erőssége, bírók, pálya stb

Viktor: A nagypályát nem tudom kitől hallottad, de a valóság az pár edzést, egy edzőmeccset, s egy éles meccset jelent, ahol védőt játszottam, s olyan szinten felrúgdostak, hogy megrepedt az alkarom, az edző meg nem volt hajlandó lecserélni, itt be is fejeződött a nagypályás karrierem, saját elhatározásból.
A bajnokság színvonala elég jó, mivel sok a fiatal, s hajtós játékos. A felnőtt bajnokságok, kupák, amin indulni szoktunk általában ezt, vagy helyenként magasabb színvonalat képvisel, így könnyen tudtam alkalmazkodni. A bírók, mint mindenhol, itt is hagynak kivetnivalót maguk után, de úgy érzem tévedtek ide is, oda is eleget, nem mondhatnám őket sem igazságosnak, sem részrehajlónak.
A legrosszabb, s legidegesítőbb szerintem minden játékosnak az, hogy ha egy bíró nem fúj semmit, beintésre ad meg bedobásokat, szögletet, szabadrúgásokat, s sajnos ilyenre is volt példa.

A Kiábrándítókban védőt játszol, mégis sok gólt értél el. Köszönhető ez annak, hogy nem ez az eredeti posztod? A pályán belül melyik poszton érzed magad a legjobban?

Viktor: Kispályán úgy érzem nincsenek meghatározott posztok, hiszen mindenkinek mindenhol helyt kell állnia, s az a legmegnyugtatóbb egy csapaton belül, ha tudod, hogy bárki van elől, vagy hátul, bízhatsz benne, értem ez alatt, hogy nyugodtan indíthatod, vagy tudod, hogy ki fogja védekezni az adott támadást.
Évekig, még gimnázium alatt, s előtte én voltam a csatár a csapatunkban, mivel nagyon jó védők voltak mögöttem, s hosszú lábaim miatt jól érvényesültem elől a nagy felnőttek között. Később sok átalakulás után, új emberek érkezése után, a védők kiválása után, hátrébb szorultam, s jól megtaláltam ott a helyem, azóta is leginkább ott játszom.
Egy jó csapatban minden poszton jól érzem magam, mindegy, hogy egy jó védekezés, egy gólpassz, egy gól váltja ki az eufóriát, a lényeg, hogy a csapatnak az hasznos legyen, s nyerjünk a végén, akár csak egy góllal is, az sem zavar, ha az öngól, vagy óriási mázligól.

Viktort kemény védő hírében áll, bárkivel szembenéz!

Viktort kemény védő hírében áll, bárkivel szembenéz!

Mit gondolsz mivel lehetnénk még sikeresebbek? Mit kéne javítani a csapaton, és mivel voltál megelégedve?

Viktor: A hozzáállással voltam a leginkább megelégedve, mindig megvoltunk, a meccs végéig küzdöttünk, azonban a meccs előtt érdemes lenne jobban megbeszélni a taktikát, illetve a pontrúgásokra kitérni, s egy-két jó húzással, begyakorolt figurával, tuti helyzeteket kialakítani, biztos gólokat rúgni. Illetve a türelem, nem elsietni a szögletet, a jó szabadrúgáslehetőségeket, nem elkapkodni a helyzeteket, ez rám is ugyanúgy igaz, mint másra is. Akinek nem inge ne vegye magára.

Ha EGY dolgot kívánhatnál, hogy megvalósuljon az oldalon, mi lenne az?

Viktor: Az oldalról majd akkor nyilatkoznék, amikor készen lesz. Hiszen biztos vagyok benne, ahogyan az előd, úgy az új honlap is széleskörű lesz. Ha a meccsek, a statisztikák, a táblázat, a góllövőlista rajta lesz, s mindig a friss állapotot mutatja, én már elégedett leszek, hiszen analitikus vagyok, így nekem a számok böngészése fontosabb, mint a csili-villi videók, érdekes cikkek, stb.
Javaslatom lenne, egy kamera, fényképezőgép beüzemelése, ha valakinek van, s el is tudná hozni a meccsekre. Minden meccs előtt lehetne egy fotót a csapatról, az ellenről, a labdáról, s akár egy rövid videó is a meccsről, szerencsésen elcsípve, akár gólról is.

Köszönjük a válaszokat, és az észrevételeket, igyekszünk teljesíteni :-)

Következő interjúalanyunk a csapat Pókembere, szinte ős Kiábrándítóknak számító: Balázs! Wow!

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

Így láttuk a mostani idényt 2012/06/07, 00:01
Kezdődik az A liga, már várjuk! 2012/03/06, 07:24
Balázs terítéken 2010/02/28, 15:42

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Komment beírásához jelentkezz be!

zogmund
2010-02-28 21:21:25
Összes komment: 444
válasz erre

5

Balázs írta:
#4

"Az utolsó szó az interjú minőségére utal, mint Woah!, senki se gondoljon másra"

Ez teljes mértékben igaz. Minden más egyezés, pusztán csak a véletlen műve.

Balázs
2010-02-26 01:10:53
Összes komment: 203
válasz erre

4

Az utolsó szó az interjú minőségére utal, mint Woah!, senki se gondoljon másra

zogmund
2010-02-25 13:43:25
Összes komment: 444
válasz erre

3

Igaza van Balázsnak. Viktor, gyere, mert szükség van rád!!

Amúgy a következő interjú beharanagozó sorában a van egy rejtett utalás  smile Kíváncsi vagyok ki veszi észre. Persze mindenféle negatív fellhang nélkül!

Balázs
2010-02-23 19:28:51
Összes komment: 203
válasz erre

2

Ahogy olvastam a cikket, emlékeztetett, h milyen jó is volt az előző idény, és h mennyire nagy szereped volt ebben Neked is Viktor. Főleg a fociról szólt, és kevésbé a pálya melletti beszélgetésekről, de most már összeszokottabbak vagyunk minden téren.
Sajnálom, ha tényleg csak llimitált verzióban jössz majd ebben az idényben  smile

admin
2010-02-21 10:05:48
Összes komment: 137
válasz erre

1

A nagypályát onnan vettem, hogy említetted 1x, hogy egy érdekes entitás (ha jól emlékszem ló) lépett meccsetek közben a pályára. Gondolom az nem kispálya volt, vagy igen??

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes