csík csík
nyíl

Balázs terítéken

2010/02/28, 15:42


Balázs terítéken

Ahogy ígértük, folytatjuk interjú sorozatunkat, s most egy régi hiányosságunkat pótoljuk, midőn a csapat egyik őstagjával a csupaszív játékáról híres Balázzsal készített beszélgetést közöljük.

Megtudhatjuk többek között, hogy Balázs mostmár felfelé ível, hogyan emlékszik vissza leigazolása körülményeire, az előző idényből milyen kedves emlékek jutnak eszébe, s mit felejtetne el leginkább illetve hogyan kapcsolható össze a 8 csapás az előző szezonnal, s szó lesz még a Kiábrándító-keresztségről is!

Jó olvasgatást!


Interjú Balázzsal, avagy hogyan kerülhetünk könnyen a góllövőlista élére

Mostani beszélgetőpartnerünk a Kiábrándítók csapat egyik motorja, több poszton bevethető játékos, aki nélkül már régóta nem létezhet Kiábrándítók kezdő, ő Balázs!

Megkezdődött az újesztendő, mégis egy gondolat erejéig térjünk vissza 2009 -re. Hogyan értékeled a csapat illetve saját magad teljesítményét a mögöttünk hagyott szezonban?

Balázs: Egy önbizalom növelő idény volt. Az előző félévben nyújtott teljesítményünk után leapadt a labda mojo-nk, ami nem csoda, hiszen a visszakerülésünk az első osztályba álomszerű, bár kiábrándító volt. Ez már a múlt, mert láttuk, hogy helyünk van az első osztályban, sőt mi több, ha nem szórunk el fontos pontokat a szezon elején, akkor akár dobogó közelében is lehettünk volna. Úgyhogy ezzel a gondolattal kell hozzáállni a lassan kezdődő tavaszi szemeszterhez is: Ne veszítsünk el újoncoktól (pl. NSZK) pontokat és a cél az érem!
Ami a saját teljesítményemet illeti, hát nem adnám magamnak az aranylabdát.., de egy hullámvölgy után csak felfelé ívelhetek!

Balázs eddig "csak" a másodosztályban<br />
	került fel a csúcsra,<br />
	de bizakodón tekint a következő csúcs felé

Balázs eddig "csak" a másodosztályban
került fel a csúcsra,
de bizakodón tekint a következő csúcs felé

Mi az, amit leginkább elfelejtenél az előző idényből, és mi az aminek emlékét örömmel vinnéd magaddal egy lakatlan szigetre is?

Balázs: Kezdem azzal amit elfelejtenék, h a végén pozitív kicsengése legyen. Egyrészt a borzasztó teljesítményemet :), a rengeteg sérülést, és hiányzást, ami megtizedelte a csapatot olykor meccsekre, főleg, hogy Endrődi Gergő és ZPeti még mindig nem lehetnek velünk, azért az emléketeket őrizzük még srácok :). A másik, ami nagyon rányomta a bélyegét a közhangulatra a kiesésen kívül, a folyamatos reklamálás és veszekedés a bíróval. A sípszó után nem a passzt vagy a gólt vártam, hanem Biai Gergő hangját, ami tény, hogy sokszor jogosan hallatta magát (pl. a Dinamo Viak ellen), de mégis demoralizálóan hatott, megspékelve 1 kiállítással. Egy kulturált csapat vagyunk, ez pedig más csapatokra jellemző hangnem.
De mindezekkel együtt is az egész szezont magammal vinném emlékként, mivel a 8 csapáshoz hasonlatos próbatételeket is kibírtuk. Egy pillanatra sem jutott az eszünkbe, hogy be kéne fejezni,vagy itt hagyni a csapatot, és bár lehet, hogy ez alap de mégis egy kötél, Kiábrándító-keresztség :).
Külön örülök, hogy Viktor csatlakozott a csapathoz, és habár Őt nem is, de a jó játékának emlékét magammal vinném egy lakatlan szigetre. Persze ne feledkezzünk meg Szabi kocsiban készített rajzairól sem :D Márknak próbálják bekötni a fejét. Neked megszületett a második gyereked. Zubi néptánc karrierje felfelé ível. Szóval mind a pályán belül és kívül sok emlékezetes dolog történt az elmúlt félévben.

Biztos, hogy csak a korai kezdés miatt<br />
	hiányosak azok az emlékek?<br />
	(Szerinteünk tuti :P)

Biztos, hogy csak a korai kezdés miatt
hiányosak azok az emlékek?
(Szerinteünk tuti :P)

Szerinted mi segítene a csapaton leginkább az új idényben, mitől lennénk jobbak?

Balázs: Ha sikerülne kihagyni a fentebb írt negatívumokat és végre teljes erővel csak az erősségeinkkel tudnánk foglalkozni!

Szinte ős Kiábrándítók tag vagy, a második idényben csatlakoztál a csapathoz, és azóta csak egy idényt hagytál ki. Hogyan emlékszel vissza csapatbakerülésed körülményeire?

Balázs: Húha, ez nagyon régen volt..Sok-sok bulizás telt el azóta.  De először is köszönöm a szinte ős Kiábrándító rangot! :D Diplomatikusan inkább azt mondom, hogy nagyon jó emlékeim vannak róla :). Várjál, mintha derengene valami, emlékszem, hogy csapattag volt a Koppányi Tamás, Te, Zubi biztosan, és mivel mi együtt játszottunk a gimiben, Zubit is ismertem, így elindulhatott a leigazolási folyamat. Talán elsősorban védő voltam :D
Valószínűleg csak mert korán keltem, hiányosak az emlékek :)

Régi motoros vagy, sokféle összeállításba láttad már csapatunkat. Szerinted melyik volt a mindenkori legerősebb Kiábrándítók? Melyikbe szerettél leginkább játszani?

Balázs: Természetesen a mostani, mivel ha mást válaszolnék sértődésre adhatnék okot, de persze így is gondolom :). A sérülteken kívül, Ádámot hiányolom a csapatból, de sajnos ha ő számunkra nem is, de számára halott a csapat.
Amúgy a II. osztályban jó érzés volt játszani, mert könnyen ment, de mivel egyre jobban összekovácsolódott a csapat egyre jobb érzés játszani.

Balázs mindnet bevet, hogy nyerjen a csapat!<br />
	Most épp a meccsek előtti rituális táncából<br />látunk egy jelenetet.

Balázs mindnet bevet, hogy nyerjen a csapat!
Most épp a meccsek előtti rituális táncából
látunk egy jelenetet.

Ha EGY dolgot kívánhatnál, hogy megvalósuljon az oldalon, mi lenne az?

Balázs: Ha én lennék a góllövő lista elején, nem volna rossz, de ez nem a webszerkesztőtől függ :).
Az új oldal szuper! Így tökéletes ahogy van. Külön kiemelem a címerünket is :) Köszönet Biai Gergőnek és Neked a fáradozásokért, hogy összehoztátok.

Na jó 1 kívánság: Vagy egy háttérszín vagy egy keret a cikkeknek, így mintha levegőbe lógnának, de ez a legkevesebb :)

Utólag hozzátenném, hogy Andrist nagyon kevésszer láttam a meccseken és akkor is mintha kedvtelenebbnek tűnt volna. Sem a hiányzást, sem a kedvtelenséget nem fogadjuk el, úgyhogy készítsd magad Andris a következő idényben! :)

HAJRÁ KIÁBRÁNDÍTÓK!!!

Köszönjük a válaszokat. Remélem Andris te is olvasod, s vigyázz, lehet te ülsz be legközelebb a vallatószékbe ;-)

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

Így láttuk a mostani idényt 2012/06/07, 00:01
Kezdődik az A liga, már várjuk! 2012/03/06, 07:24
Beszélgetés Viktorral 2010/02/18, 14:10

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Komment beírásához jelentkezz be!

zogmund
2010-03-10 15:42:28
Összes komment: 444
válasz erre

4

Balázs írta:
#3

"Igen, BGergő az. Igazi mini csapatkép  smile"

Ja, szép páros  smile

Most nézem, hogy a kicsinyített boros képen úgy nézel ki mint egy víg kedélyű francia földműves.
De ha jobban belegondolok a nagyon is  smile

Balázs
2010-03-10 10:07:00
Összes komment: 203
válasz erre

3

Igen, BGergő az. Igazi mini csapatkép  smile

zogmund
2010-03-02 08:54:47
Összes komment: 444
válasz erre

2

Nekem tetszett nagyon az interjú, olyan igazi megmondós  smile

A rituális táncos kép másik szereplője nem a BGergő? Csak kérdem.

Balázs
2010-03-02 00:21:21
Összes komment: 203
válasz erre

1

Azóta sajnálom, h ezt a képet elküldtem magamról  smile Az egy minőségi bor az előtérben csak, h ne legyen félreértés. Tokaj hegyáljai édes szamorondi, amit egy pincészetből hoztunk  smile

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes