csík csík
nyíl

Durva meccsen szereztük meg első pontunkat

2010/04/19, 07:27


Érdekes találkozón vagyunk túl. Még soha nem játszottunk olyan meccset, ahol ennyi szabadrúgás lett volna. Érdekes módon csak egy 2 percet kapott az ellen, s azt sem faultért.
A körülményekhez képest jól játszottunk, szerencsére az eső is elkerülte a pályát. BGergő, Jani külön kiemelendő jó játékával (bár senkit sem szeretnék kiemelni :-P). Én arra számítottam, hogy a másik pályán (ott Paksi - CSTB találkozót rendeztek) lesznek a parázs jelenetek, de sajnos a miénken volt, és nem jó értelemben...

Örülök, hogy kisebb sérülésekkel megúsztuk az ütközetet, és remélem, hogy a megszerzett egy pont segít átlendíteni bennünket a holtponton!
Hajrá Kiábrándítók!!


Kiábrándítók - BKV Hátra 6:6 (Gól: BGergő 2, Szabi 2, Jani 1, Zozó 1)

Mindkét csapatnál nagy várakozások előzték meg a Kiábrándítók - BKV Hátra mérkőzést. A hazaiaknál égető szükség van minden egyes megszerzett pontra, hisz eddig a várakozásoktól messze elmaradva teljesítettek a bajnokságban, míg a vendégeket a Kiábrándítóktól elszenvedett kupakudarc is fűtötte. A Kiábrándítók (idén első ízben) az egyik legerősebb kerettel érkeztek (csak EGergő és Viktor hiányzott még, hogy minden kétséget kizáróan a legerősebb keretről beszéljünk), bár az is igaz, hogy Balázs és Andris (enyhén szólva) sem volt 100% -os állapotban, így még sem lehetett felhőtlen az öröm. De tény, sokkal jobb volt mint bármelyik eddigi bajnoki meccsen!
A hazaiak a Márk - Zozó, Jani - BGergő, Zubi kezdővel indították útjára a labdát.

Nagyon belekezdtek a hazaiak, az első percekben kapujához szögezték a BKV -t, nagy tűzijátékot rendeztek az ellen kapujának előterében, aminek egy már-már szokásosnak mondható formáció után (Zubi rúgta be a rövidre érkező BGergőhöz, aki a hosszúba tessékelte a játékszert) megszerezte a vezetést a hazai csapat! 1:0!
Egyből a gól után jöhetett volna a második találat is, ám BGergő zseniális passzát Zozó nem tudta levenni, pedig egy az egyben vihette volna a kapusra. De ami késik az a gyorsvonat alapon egy perc elteltével ugyan azon formáció után (BGergő zseniális passza Zozónak), már levette, igaz a kapusba lőtt, ám a labda egy kis flipper után a kapuban kötött ki! 2:0!
Majdnem meg lett a 3. Kiábrándítók gól is: Zozó lépett ki egy jó labdával, majd szép csellel elhúzta a kapus mellett is, ám kissé kisodródva addig várt, amíg visszaértek a menteni igyekvő védők...

Az első tíz perc után úgy tűnhetett a sokkal agilisebben játszó Kiábrándítók könnyen hozni fogják ezt a meccset, ám aki ismeri a BKV Hátrát, az tudhatja, hogy ők nem adják fel az utolsó percig. Benne is volt a levegőben, hogyha találnak egy gólt, akkor vérszemet kapnak.
Nos, találtak. Be is indult a henger, és a félidő vége felé 3 távoli lövéssel megfordították a meccs állását! 2:3!
A Kiábrándítókat kissé megfogta a hideg zuhany, no meg az egyre sűrűbb szabálytalanságok, ugyanis ahogy melegedtek bele a játékba a vendégek, úgy lettek egyre durvábbak, igaz, hogy a csúszós talajon sok vétlen ütközés volt, de nem véletlen, hogy eljutottak a 6. szabálytalanságig, sőt, még tovább is... A 6. után megítélt büntetőrúgást, aztán BGergő csúnyán mellé lőtte, ám a következő lehetőséget Szabi már értékesítette! 3:3!

Nem csitultak a kedélyek a második játékrészre sem, sőt! Hogy az indulatok elburjánzásában (főleg BKV részről) mekkora része volt a sporinak azt mindenki döntse el maga. Itt és most csak két apró momentumot említünk ami a vendégek játékára nagyon jellemző volt egész meccsen:
1.: Egy remek Kiábrándítók kontra végén Szabi átemelte a kifutó kapus felett a labdát, ám ő a büntetőterületen kívül, kézzel belekapott a gólba tartó labdának. Van ilyen, jogos a kiállítás (bár talán a 5 perces lett volna a reális büntetés de csak 2 percet kapott a kapus). Erre a BKV játékosok reakciója mi? Nekirohannak a bírónak, hogy hogy képzeli, hisz ő a kapus!!!
2.: Egy hazaadás után szabadrúgáshoz jut a BKV, s míg a Kiábrándítók játékosainak egy része reklamál, addig a vendégek játékosa, gyorsan el akarja végezni, amivel nem is lenne semmi gond, ha nem azzal a szándékkal, hogy az elé beálló Márkba rúgja, és már egyből ordít is, hogy SÁRGA!!! Szerencséjére, a bíró azon ürüggyel, hogy gurult a labda (!!!) megismételtette a szabadrúgást...
Ezen két eset is remekül illusztrálja, hogy a BKV Hátra tagjai 1000 fokon égtek a meccsen, nagyon odatették magukat. A mentalitással nincs is gond (sőt példaértékű), de szájkarate, folyamatos reklamálás és kemény, szabálytalan szerelések helyett inkább a fociban kellett volna ennek megmutatkoznia...

Rengeteg szabadrúgás volt a meccsen, (a Kiábrándítók 5 (!!!) büntetőrúgást végezhettek! Ennyit egész pályafutásuk alatt összesen nem rúgtak!) de érdekes módon faultért 2 perc egyszer sem járt...
De azért azt is lehetett látni, hogy itt focimeccsről volt szó, szép gólok születtek. Főleg a BKV Hátra egyik csatára volt tarthatatlan Kiábrándítók részről, 5 gólt szerezve, több egyéni remek megmozdulás után, de mindezt elhomályosítja az a tény, hogy ezen a találkozón született meg a forduló (bajnokság? liga?) legszebb gólja: BGergő egész pályáról lőtt pattanás nélküli gólt, a jobb felsőbe!!! Hihetetlen mozdulatsor volt, ráadásul mindezt fordulásból tette!
Az eredmény alakulása aztán a Kiábrándítóknak kedvezett megint, volt, hogy két góllal is mentek, ám az utolsó pillanatokban visszahozta magát a meccsbe a BKV, s a végén inkább a Kiábrándítók örülhettek az egy pontnak, mert bár az utolsó lövés BGergő nevéhez fűződik, előtte két nagy ziccert is kihagytak a vendégek!

A Kiábrándítók kemény védekezése (ismét Jani remekelt ezen szekcióban, sőt, még gólt is szerzett!), is kevésnek bizonyult, talán az ellen durva játéka, és folyamatos reklamálása törte meg a lendületet. A végeredmény (6:6) mindenesetre nem a két csapat focitudásának különbségét (ez esetben egyezőségét) mutatja, hisz sajnos ez a meccs nem legfőképp erről szólt.
Ezzel az eredménnyel inkább a rózsaszín mezesek lehetnek elégedettek, a Kiábrándítók pedig, hiába a jó játék, továbbra is csak egy ponttal rendelkeznek.

Címkék:

tudósítás BKV Hátra döntetlen 6:6

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

5-0 a nyári hőségben 2015/07/12, 20:43
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! 2014/06/06, 07:20
Listavezetőként a célegyenesben 2014/05/28, 22:22

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Komment beírásához jelentkezz be!

zogmund
2010-04-23 06:56:16
Összes komment: 444
válasz erre

7

Na igen, még mi sem találkoztunk ilyennel, mert sztem eddigi pályafutásunk alatt, összesen 1x érte el aktuális ellenfelünk egy félidőben a 6. faultot...

Tényleg Szabi! Már rég meg akartam kérdezni, hogy te használod a Twitteredet, vagy csak úgy van?

gallpszabi
2010-04-22 21:50:08
Összes komment: 42
válasz erre

6

Amúgy nem értem, h miért baj az, h nem tudtak hamarabb arról a szabályról, h ha 10 m-nél közelebb történik a szabálytalanság, akkor onnan jön szabad sorfal nélkül. Akkor nem szabálytalankodtak volna, vagy mi???!!! Teljesen egyértelműen vannak írva a szabályok, igaz, kell hozzá egy bizonyos IQ szint is smile

:)
2010-04-21 18:39:23
Összes komment: 43
válasz erre

5

Balázs írta:
#3

" smile"

 smile

:)
2010-04-21 18:38:21
Összes komment: 43
válasz erre

4

Balázs írta:
#3

" smile"

 smile

Balázs
2010-04-21 05:51:57
Összes komment: 203
válasz erre

3

:) írta:
#2

"kac-kac
pffff"

 smile

:)
2010-04-20 12:21:53
Összes komment: 43
válasz erre

2

admin írta:
#1

"A BKV Hátra tudósítását itt olvashatjátok:
http://www.bkvhatra.hu/modul.php?modul=cikk&cikk=945

Kissé érdekes, hogy a bíróra fogják, (bár van mit, de azt nem, hogy elfogult lett volna velünk szemben...) és külön megemlíteném ez, mert szerintem csillagos ötös:
"majd a felszabadítórúgás becsorgott a kapuba...", ezt BGergő egész pályás góljára értette  smile

Idézek egy klasszikust ("Dzurják a felső sarokba gurított"), erre átírva:
"BGergő a felső sarokba csorgatott egész pályáról"  smile  smile  smile

Amúgy szerintem az ottani kommentezők közül hmmmm -nél a pont."

kac-kac
pffff

admin
2010-04-19 09:32:53
Összes komment: 137
válasz erre

1

A BKV Hátra tudósítását itt olvashatjátok:
http://www.bkvhatra.hu/modul.php?modul=cikk&cikk=945

Kissé érdekes, hogy a bíróra fogják, (bár van mit, de azt nem, hogy elfogult lett volna velünk szemben...) és külön megemlíteném ez, mert szerintem csillagos ötös:
"majd a felszabadítórúgás becsorgott a kapuba...", ezt BGergő egész pályás góljára értette  smile

Idézek egy klasszikust ("Dzurják a felső sarokba gurított"), erre átírva:
"BGergő a felső sarokba csorgatott egész pályáról"  smile  smile  smile

Amúgy szerintem az ottani kommentezők közül hmmmm -nél a pont.

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes