csík csík
nyíl

István a király, kiábrándítók módra

2013/06/02, 17:22


Ideje volt már, hogy kijöjjön a lépés, most sikerült! Három meccset is sikerült behúzni egymás után a címszereplő hathatós közreműködésével!
Elindultunk felfelé, meg sem állunk a valameddig!


Reneszánsz Zrt - Kiábrándítók 4:6 (Gól: Zozó 2, NZsolti 1, Peti 1, Szabi 1, Tampi 1)

A Kiábrándítóknak fel volt adva a lecke ismét, ugyanis az a Reneszánsz Zrt volt az ellenfelük, akik ebben az idényben eddig veretlenek, ráadásul a játékuk sem fekszik a vendégeknek.
István - Kopa, NDávid, Zozó - Tampi kezdővel álltak fel a fehérmezesek, cseréik között NZsolti, Peti és Zubi foglalt "helyet". Az első percektől kezdve nagy meglepetés érte mindkét csapatot, ugyanis új spori vezette a találkozót, aki rendkívül precízen végezte feladatát, és fújta a sípot. Nem engedte a kemény játékot, mértani pontossággal mérte ki az oldal-, szabadrúgásokat. Szokatlan volt, és talán túl szigorú ehhez a szinthez, de teljesen korrekt (nem ehhez voltak szokva a felek).
A túlzott szigornak a Kiábrándítók látta kárát, Zubi még fel sem jött a pályára, máris elhagyhatta azt... (itt egy hasonló eset a futballtörténelemből). Szövegelésért kapott figyelmeztetést, majd a következőnél egyből végleges kiállítással sújtották! Sőt! Még a pályát is el kellett hagynia! (Azt csak halkan jegyezzük meg, hogy nem volt semmi káromkodás vagy a bíró vagy bárki más felmenőinek a szidása "csak" folyamatos reklamáció. Az esetek 99.9% -ban a sokkal durvább verbális agresszió megtorlatlanul marad.)

Ez az incidens azonban Reneszánszt zavarhatta meg jobban, elég idegesen futballoztak, ráadásul egy szép kiugratás után Zozó lendületből elvitte a kapus mellett is majd az üres kapuba gurított, előnyhöz juttatva a vendégeket! 0:1!
A Kiábrándítók igyekeztek nyugodtan játszani (látván a bíró vérmérsékletét), ehhez a jó védekezés, és a stabil kapusteljesítmény jó alapot adott.
Ennek ellenére a félidő hátralevő része mégis az előzetes predikciók szerint alakult, a hazaiak kemény agresszív játékkal sikeresen fordítani tudtak, és egygólos előnnyel vonulhattak pihenőre. 2:1!

A második játékrész aztán komoly fordulatokat hozott! (Ekkor már a régi spori vezette a meccset) Rögtön a félidő elején, egy Kiábrándítók támadásnál Zozó sarokkal próbálta továbbtenni a labdát, sikertelenül, NDávid azonban összegyűjtötte a labdát, és egyből továbbította Zozónak, aki a kapus lába között a hálóba juttatta azt! 2:2!
Nem tartott sokáig a vendégek öröme, középkezdés után szinte egyből ismét vezetést szerzett a haza csapat (3:2), innentől aztán Kiábrándítók örömjátékot hozott a meccs!

Indult onnan, hogy István fogott két hatalmas ziccert ezzel önbizalmat adva a csapatnak, majd Szabi futott be egy elveszettnek hitt labdát, végigviharzott a szélen, két Reneszánsz védőt is faképnél hagyva, majd a kapust is kicselezve a hálóba helyezett! 3:3!
Nem sokkal utána Peti egy szöglet után közelről lőtt hálószaggatót, ezzel ismét a Kiábrándítóknál volt az előny! 3:4!
Peti ezzel megadta az alaphangot a hatalmas góloknak! Előbb NZsolti szerzett harcosan labdát, majd lőtt nagy gól (3:5), utána pedig Tampi, egy feltett labdát szelídített meg az ellenfél térfelének közepén, egy védővel a nyakán kapura fordult, majd irgalmatlan nagy gólt lőtt!! 3:6!

Az utolsó 5 percre elszabadultak a reneszánszi indulatok, Szabit, Zozót aprították rendesen, Kopa már nem is mert a szokásos megindulásaival kísérletezni, mihelyt az ellenfél egy játékosa 2 m -es körzetébe került, már passzolt is.
Egy gólt azért sikerült összehozniuk, de az idei első vereséget így sem tudták elkerülni! 4:6!
 

Moloko - Kiábrándítók : 0:3 (Gól: Balázs 1, NDávid 1, Zozó 1)

A múlt heti sikerükön felbuzdulva ismét győzelmi reményekkel léptek pályára az István - Tampi, NDávid, Zozó - Zubi kezdővel felálló Kiábrándítók (cserék között Balázs és NZsolti volt felfedezhető). Mostani ellenfelük az múltjukhoz képest eddig elég dicstelenül szereplő Moloko csapata volt, akik igyekezték megragadni az utolsó lehetőségek egyikét, hogy bent maradjanak az első osztályban. Ennek fényében több cserével, és erős kerettel prezentálták magukat a mérkőzésre.

Azonban hamar vezetéshez jutottak a Kiábrándítók, Zozó vette el harcosan az utolsó védőtől a játékszert, majd egy igazítás után egyből a hálóba lőtt! 0:1!
Szinte egyből sort is cserélt a Moloko, aminek meg is lett a hatása, Istvánnak kellett több bravúrt is bemutatnia (a legnagyobb talán az volt, mikor egy távoli lövésnél a Kiábrándítók egyik védője lehúzta a fejét, így az abszolút takarásból, meglepetés szerűen ment kapura, István azonban gyors vetődéssel védte a löketet).
Rendezték a védelmüket a vendégek, Istvánnak így legfőképp a távoli lövések jutottak, azokat azonban nagyon stabilan hárította (vagy ha nem ő, a kapufa!)

A második játékrészben ismét hamar gólt szereztek a Kiábrándítók, Zubi húzta meg a szélen, lövése a kapufa belső részéről ment keresztbe a kapu előtt, ott azonban a támadást kísérő Balázs érkezett, és közvetlen közelről a hálóba lőtt!! 0:2!

Rohamozott a Moloko, de a szerencse (még egy kapufa, pár hosszú keresztpassz az üresen érkezőnek) és István a vendégek mellett volt, akiknél a pontot az i -re NDávid tette fel egy szépen helyezett lövéssel! 0:3!
A Kiábrándítók megérdemelten nyertek, a Moloko legalább egy gól megérdemelt volna, így viszont nehéz helyzetbe került.

Kánaán BK - Kiábrándítók : 1:3 (Gól: NZsolti 2, Peti 1)

Muszáj volt nyernie a Kánaán BK -nak, a Kiábrándítók pedig egy esetleges győzelemmel már biztosan bent maradnak a legjobbak között.
Ennek ellenére elég szedett-vedett Kiábrándítók érkezett a meccsre, István - Zubi, Zozó, NZsolti - Peti kezdővel álltak fel, a cserék között pedig csak Balázs volt megtalálható. A védekező játékosok közül csupán csak NDávid, Tampi, Jani, Kopa hiányzott, ugyan már, semmiség! Hiszem ott van István! Már az első perctől kezdve látható volt, hogy itt rajta múlik a kapott gólok száma, az első 5 percben kb egyszer nem lépték át a Kiábrándítók a felezővonalat, és csak nyomozták a labdát (azért nem így de hasonlóan (élesben))
István azonban mindent fogott!

Aztán végül sikerült kibontakoznia a vendégeknek is, egy visszatett labdát Zubi lőtt irtózatos erővel a lécre (a kapus ujjheggyel beleért), majd Peti lőtt kettős kapufát, hogy aztán megszerezze a vezetést a Kánaán! 1:0!
A Kiábrándítók kapujára továbbra is rengeteg lövés érkezett, István azonban hihetetlen százalékkal védett! Még a szünet előtt sikerült egyenlítenie a Kiábrándítóknak, Peti távolról bombázott a kapuba!! 1:1!

A második játékrészében továbbra is idegesen játszottak a hazaiak, István mindent fogott, semmi nem ment be nekik, és idegességükben egyre többet hibáztak. Egy buta hiba után vezetést szereztek a Kiábrándítók, szabadrúgáshoz jutott a Kánaán, azonban játékosuk annyira ideges volt, hogy dühében belerúgta az előtte álló védőbe a labdát, onnan az előre pattant, NZsolti lecsapott rá, és meg sem állt a kapuig! 1:2! (A Kánaán játékosai reklamáltak a bírónál, hogy ők bizony kérték a sípszót, két apró szépséghibája volt a dolognak, 1. nem a rúgó játékosuk, 2. 10 mp -es fáziskéséssel)

Nem jött el a Kánaán a Kánaánnak, az utolsó percben Zozó szerelt középen, Peti lódult meg kapu felé, önzetlenül középre játszott, ahol az érkező NZsolti a kapuba lőtte a kegyelemdöfést! 1:3!!
Érthetően idegesen hagyták el a játékteret a hazaiak, de hát István csak egy van!

Címkék:

tudósítás győzelem Moloko Reneszánsz Zrt 3:1 Kánaán BK 6:4 3:0

Olvass tovább:

A kategória legfrissebjei:

5-0 a nyári hőségben 2015/07/12, 20:43
Bajnokcsapat! Bajnokcsapat! 2014/06/06, 07:20
Listavezetőként a célegyenesben 2014/05/28, 22:22

A cikkek legfrissebjei:

Lement a VB első köre - avagy Katar nincs is olyan messze 2022/11/25, 09:09
Elindul a mundial - egy új korszak kezdete? 2022/11/20, 17:08
Véget ért az EB(nk) 2021/06/27, 17:00

Komment beírásához jelentkezz be!

admin
2013-06-03 12:41:25
Összes komment: 137
válasz erre

2

dawids írta:
#1

"jupíííí végre meccselemzős posztok  smile az a barcás cicázás elég vagány amúgy"

A két elmaradt meccsről is lesz még, meg lassan eltűnik a főoldalon jobbról a fejlesztés alatt, és helyette normális tartalom lesz. Így x év után már ideje lenne  smile

dawids
2013-06-03 10:25:40
Összes komment: 75
válasz erre

1

jupíííí végre meccselemzős posztok  smile az a barcás cicázás elég vagány amúgy

Személyes

Bejelentkezés

E-mail cím:

Jelszó:

Regisztráció
Jelszó emlékeztető

Twitter timeline

Fenn vagyunk Fácsén is!

Utolsó kommentek

Cikk hozzászólások

10/6/2021, 15:49

Fórum hozzászólások

22/11/2022, 19:04
27/6/2021, 17:24
23/6/2021, 23:53

Tabella

MGkP
1 Armada 3 6 9
2 Torpedó Vodka 3 5 7
3 33 FC 3 4 7
4 SZOCSKÁK 3 6 6
5 Bénakacsák 3 10 6
6 QPAC 3 6 4
7 Talpas Sir 3 -5 4
8 Kevert Pálesz 3 0 3
9 Palota FC 3 -10 3
10 Kiábrándítók 3 -4 2
11 Reneszánsz Zrt 3 -6 0
12 FHB 3 -12 0
arrow

Góllövőlista

2
Peti

1
Balázs
Tampi
Zozó

arrow
Online Számlázó
Online Számlázó
powerd by rendes